|
04 Nov 2007 2:09
| beginner Napísal: |
| lio04 Napísal: |
| Som si všimol, že to akosi upadá. Čo tak stretnúť sa tam niekedy vo vopred dohodnutom čase ? |
myslim, ze to moc nebude fungovat, pretoze ludia nemaju preco chodit do tohto chat-roomu itzone@conf.netlab.cz, pokial by sa tam prezentovali prakticke priklady "ako sa naburat kamosovi na mail" tak uvits kolko ludi by to pritiahlo...
alebo skusim este inak: pridi na itzone@conf.netlab.cz v utorok o 19,00 lebo to tam ide dolu vodou jak svina a budeme klabosit o pocasi sa mi zda ako mierne povedane pritiahnute za pacesy  |
Ja uz som chcel vela krat riesit IT veci, lenze ked je pokope 5 honaskov tak sa to neda ale kludne ked niekto pride a bude chcet seriozne kecat o IT, tak nie je problem kickovat userov co sa spravaju moc uchylne a su OT..
04 Nov 2007 10:33
| TommyHot Napísal: |
Ja uz som chcel vela krat riesit IT veci, lenze ked je pokope 5 honaskov tak sa to neda ale kludne ked niekto pride a bude chcet seriozne kecat o IT, tak nie je problem kickovat userov co sa spravaju moc uchylne a su OT.. |
mozno by bolo dobre si stanovit temu, s dostatocnym predstihom, tak ako to byva na konferenciach a potom uskutocnit konferenciu s vopred pripravenym programom.... ale to je asi moc velka utopia....
Mam to potvrdene z Microsoftu, uz od vyroby je to na <|>.
04 Nov 2007 12:44
| beginner Napísal: |
| mozno by bolo dobre si stanovit temu, s dostatocnym predstihom, tak ako to byva na konferenciach a potom uskutocnit konferenciu s vopred pripravenym programom.... ale to je asi moc velka utopia.... |
Jj vela by si chcel, aj keby sa stanovy tema tak vies ako to chodi.. Niekto napise nieco uchylne a ostatni sa pridaju a je to v pecku.
04 Nov 2007 17:52
| TommyHot Napísal: |
Jj vela by si chcel, aj keby sa stanovy tema tak vies ako to chodi.. Niekto napise nieco uchylne a ostatni sa pridaju a je to v pecku. |
inaksie este jednu vec som si vsimol.....presurfoval som si niekolko chat-roomov /rano aj vecer/ na netlabackych serveroch a okrem roomov, kde sa preberali hry, sex a zoznamky tak zivali prazdnotou..... neviem ci som nenarazil na vhodny cas, ale mozno to bude aj tym, ze v tychto zemepisnych sirkach nie je jabber popularny....
Mam to potvrdene z Microsoftu, uz od vyroby je to na <|>.
02 Jan 2008 21:57
| Citácia: |
| inaksie este jednu vec som si vsimol.....presurfoval som si niekolko chat-roomov /rano aj vecer/ na netlabackych serveroch a okrem roomov, kde sa preberali hry, sex a zoznamky tak zivali prazdnotou..... neviem ci som nenarazil na vhodny cas, ale mozno to bude aj tym, ze v tychto zemepisnych sirkach nie je jabber popularny.... |
aj ked vem ze to bolo uz davno to mas pravdu ze to nepozna kazdy dokonca ani ja som nevedel co to je kym som si neprezrel tuto temu ale uz to vem a som spokojny sam zo sebou ze tam chodim.....
Oprávnenia
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete prikladať k príspevkom súbory Nemôžete sťahovať ani prezerať priložené súbory
|
|