|
20 Júl 2005 20:26
When God made me, he was just showing off!
Let us declare nature to be legitimate. All plants should be declared legal, and all animals for that matter. The notion of illegal plants and animals is obnoxious and ridiculous.—Terence McKenna
If you’re the type who doesn’t want to take the time to read the documentation, you’ll probably find that others won’t find the time to help you out when you have problems. RTFM.
20 Júl 2005 20:46
20 Júl 2005 21:38
ked uz sa rozpravame o tych skodoviciach tak minule ma pobavil jeden clanok, tu je urivok suvisiaci so skodovicami.
PĹ™ed vinohradskou tĹ™Ădou mi vlĂtla pĹ™ed ÄŤenich naleštÄ›ná a tvrdÄ› "votunÄ›ná" 120-ka, která pĹŻvodnÄ› stála v odboÄŤovacĂm pruhu, ovšem pĹ™i naskoÄŤenĂ ÄŤerveno-ĹľlutĂ© frajer sešlápl pedál aĹľ na zem a za mohutnĂ©ho "vrrm ta ta ta" protoÄŤil pĂst svĂ˝m 1,2l válcem a udÄ›lil zadnĂ nápravÄ› takovou akceleraci, Ĺľe auto zanechalo kauÄŤukovĂ© stopy na komunikaci. Ĺ lehnul to samozĹ™ejmÄ› hned pĹ™ede mne do prĹŻběžnĂ©ho pruhu bez jakĂ©hokoliv náznaku vizuálnĂ vĂ˝strahy o zmÄ›nÄ› smÄ›ru jĂzdy.
cely clanok je tu
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&idE18&ItemidT
20 Júl 2005 21:40
Let us declare nature to be legitimate. All plants should be declared legal, and all animals for that matter. The notion of illegal plants and animals is obnoxious and ridiculous.—Terence McKenna
If you’re the type who doesn’t want to take the time to read the documentation, you’ll probably find that others won’t find the time to help you out when you have problems. RTFM.
21 Júl 2005 12:28
PocházĂ z Favorita, je pĹ™evrtán tĂ©měř na 1400 ccm, blok je z Rapida a je upraven sportovnĂm kitem, zahrnujĂcĂm lehÄŤĂ ojnice a pĂsty, vÄ›tšà sacĂ ventily a ostrou vaÄŤku 280 stupĹ
Amd Sempron 1837@2260Mhz max stable freq
MSI GeForce NX 6600 256Mb DDR
ASUS A7N8X-e Deluxe
Apacer 512 DDRAM Pc 400 CL 2,5
IBM Hitachi Deskstar 80 Gb Sata
31 Júl 2005 20:57
| Paul Napísal: |
| XShady Napísal: |
| swifty007 Napísal: |
| je to husté, ale do škodovice by som nedal ani korunu. |
Presne, ale ja by som to myslel doslovne. Moze to byt premna aj superb, ale stale je to skodovica... poznal som typka, ktory si dal spravit na objednavku fabiu s motorom s golfa, s ABS, ESP, palubnym pocitacom, a podobnymi kravinami a dal za nu tolko, ze by si vpohodicke kupil nejakeho lepsieho pouziteho bavoracika... a za 2 roky ju predal za 230 litrov...
ako uz to je troxupsyxo dat si urobit auto na objednavku, hlavne co sa tyka financii, ale skodovicu uz vobec ee... |
Presne to som sa snažil vysvetliť kamošom ale akosi si stoja za svojimi škodovicami...  |
hej XShady a Paul, myslim si ze ste trochu mimo ked porovnavate a davate na jednu rovinu skodovku 120,105 pripadne favorit s octaviou alebo superbom. Dobre rano, sa preberte!!! XShady, skus sa opytat nejakeho automobiloveho odbornika co sa aspon trochu vyzna, ci by siel radsej do pouziteho bavoraka ako do novej fabie alebo octavie. Myslim si ze jeho odpoved by bola dost jasne mierena proti tvojmu nazoru.
ASUS A8JC, Intel Core Duo T2300 (1,66 GHz, L2 cache 2 MB, FSB 667 MHz), 512 MB DDR2 533 MHz, nVidia Go7300 128 MB (256 MB TurboCache), 80 GB, 5400 RPM
02 Aug 2005 8:57
| makaveli Napísal: |
| kofu Napísal: |
| 170 na beznej skodovici nedas... aj keby si xcel... jedina schopna je rapida ale ta ma hranicu na 150km h |
tiez sa priklanam k tomuto nazoru, pretoze my sme mali feliciu 1,3i a dali sme na tom maximum 165 |
Ja ti neviem a kolko ma taka felicia na tachaci napisane??? My mame Opel vectra 4x4 a na tachaci je 220 a isli sme 190 tak mozno ak ta skodovka je nejak prerobena (prevod alebo tak) tak by to aj mohlo byt ale asi nie
MB:Asus K8NE deluxe,nforce3
CPU: AMD Athlon 3000+ socket 754
RAM:Apacer DDR512 400MHz cl2.5
HDD:
1,ata100 Maxtor 30Gb 2MB
2,sata Segate Baracuda 160Gb 8MB
GRAF: MSI GeForece 5200TD 128MB 8x
02 Aug 2005 19:33
Presne, ale ja by som to myslel doslovne. Moze to byt premna aj superb, ale stale je to skodovica... poznal som typka, ktory si dal spravit na objednavku fabiu s motorom s golfa, s ABS, ESP, palubnym pocitacom, a podobnymi kravinami a dal za nu tolko, ze by si vpohodicke kupil nejakeho lepsieho pouziteho bavoracika... a za 2 roky ju predal za 230 litrov...
ako uz to je troxupsyxo dat si urobit auto na objednavku, hlavne co sa tyka financii, ale skodovicu uz vobec ee... |
Presne to som sa snažil vysvetliť kamošom ale akosi si stoja za svojimi škodovicami...  |
hej XShady a Paul, myslim si ze ste trochu mimo ked porovnavate a davate na jednu rovinu skodovku 120,105 pripadne favorit s octaviou alebo superbom. Dobre rano, sa preberte!!! XShady, skus sa opytat nejakeho automobiloveho odbornika co sa aspon trochu vyzna, ci by siel radsej do pouziteho bavoraka ako do novej fabie alebo octavie. Myslim si ze jeho odpoved by bola dost jasne mierena proti tvojmu nazoru. |
nove je len nove, to sa neda popriet. je velka chyba davat do jednej linie vsetky skodovky.
03 Aug 2005 17:46
hej XShady a Paul, myslim si ze ste trochu mimo ked porovnavate a davate na jednu rovinu skodovku 120,105 pripadne favorit s octaviou alebo superbom. Dobre rano, sa preberte!!! XShady, skus sa opytat nejakeho automobiloveho odbornika co sa aspon trochu vyzna, ci by siel radsej do pouziteho bavoraka ako do novej fabie alebo octavie. Myslim si ze jeho odpoved by bola dost jasne mierena proti tvojmu nazoru. |
Je to moj nazor a je mi uplne ukradnute co si mysli nejaky odbornik. Porovnaj interierovo starsiu audinu a nejaku skodovku... tento tyzden som sa viezol v 96tke audine, a aj taq co sa tyka pohodlia na nu 2002ka fabia proste nema. V superb som sa este neviezol, taq to porovnavat nemozem, ale mne sa proste skodovky nepacia, hlavne designovo.
| Dobre rano, sa preberte!!! |
Odvez sa v audine alebo bavoraciku a potom vo fabii.
21 Feb 2007 21:58
| juraj55 Napísal: |
v tom casaku kde bola tato skodovka pisali ze to da s prepacenim 200km...zeby tlacova chyba???  |
asi to nebola tlacova chyba
| http://www.tuning.cz/article/0125/skoda-105-evo1 |
citujem "Maximálka je "někde nad hranicí 200 km/h", on totiž sériový tachometr neumí více změřit."
Oprávnenia
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete prikladať k príspevkom súbory Nemôžete sťahovať ani prezerať priložené súbory
|
|