|
"Nulty" ITZone Zlet - ITZone Sturmovik Session #0
23 Feb 2007 9:09
sa uskutocni v nedelu 25.2.2007
- start okolo 19:00, zraz na TS
- hra sa v IL-2 v4.08 tzn IL - 2 Sturmovik 1946 + patch 4.08 - http://patches.ubi.com/il2_1946/
- plan: dogfighty, trening subojov
- planeset: do roku 1942
- obtiaznost: ja som za full real pripadne povoleny speed bar, ale predpokladam ze niektory z vas nemaju s lietanim v tomto simulatore vacsie skusenosti cize tato obtiaznost by ich mohla odradit - cize diskusia k nastaveniu obtiaznosti je mozna
il2 server : 147.251.205.180:21000 , server bude bezat v nedelu od cca 18:30
ts server : 147.251.205.180:16881
Tally Ho!
24 Feb 2007 2:57
ok ok ja by som siel ttiez mam 1946 verzia sa mi stahuje a co kde ako my date IP alebo co????? hamachi ????
a este nieco ked si stiahnem patch potrebujem aj crack na to ,???
24 Feb 2007 9:42
| smithy Napísal: |
| ok ok ja by som siel ttiez mam 1946 verzia sa mi stahuje a co kde ako my date IP alebo co????? hamachi ???? |
Klideq, chalani na muni maju verejne IPky, hamachi nam podla mna nebude treba...
No, budem sa aj ja snazit vybavit sa, na tuto akciu, ak sa mi podari, urcite sa zucastnim
When God made me, he was just showing off!
Let us declare nature to be legitimate. All plants should be declared legal, and all animals for that matter. The notion of illegal plants and animals is obnoxious and ridiculous.—Terence McKenna
If you’re the type who doesn’t want to take the time to read the documentation, you’ll probably find that others won’t find the time to help you out when you have problems. RTFM.
24 Feb 2007 11:10
ok ok ja by som siel ttiez mam 1946 verzia sa mi stahuje a co kde ako my date IP alebo co????? hamachi ????
a este nieco ked si stiahnem patch potrebujem aj crack na to ,??? |
hod sem link odkial sosas popripade aj s crackom
Mam to potvrdene z Microsoftu, uz od vyroby je to na <|>.
24 Feb 2007 11:21
a este nieco ked si stiahnem patch potrebujem aj crack na to ,??? |
no ak mas crack na 1946 tak ked na to aplikujes patch tak ten crack bude stale funkcny
24 Feb 2007 11:27
ok ok a preco ste vybrali prave tento patch je dobry ????? a nemyslite si ze som nejaky stihac mam to asi len mesiac ale bavy ma to!
preco su tam 2 ip adresy ???? predpokladam ze sa bude hrat tou prvou
24 Feb 2007 11:49
ok ok a preco ste vybrali prave tento patch je dobry ????? a nemyslite si ze som nejaky stihac mam to asi len mesiac ale bavy ma to!
preco su tam 2 ip adresy ???? predpokladam ze sa bude hrat tou prvou |
- tento patch je aktualny, najnovsi, mainstreamovo hravany
- 2 ip adresy : ta prva je na hru, na tuto ip pripojis svojho "ila" a ta druha je na program teamspeak, ak mas zaujem komunikovat s ostatnymi pocas letu tak si stiahni z adresy http://goteamspeak.com/, budes potrebovat mikrofon - nie je to povinne ale vitane
24 Feb 2007 15:44
http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads ok ok ale ktore to mam siahnut klient,server a ktoru verziu???
24 Feb 2007 16:16
| http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads ok ok ale ktore to mam siahnut klient,server a ktoru verziu??? |
klient, verziu poslednu
24 Feb 2007 19:57
uz sa tesim nemozem zabudnut nato ! kolky sme asi tak priblizne ???
na tom teamspeak sa mam aj zaregistrovat ???
25 Feb 2007 12:01
uz sa tesim nemozem zabudnut nato ! kolky sme asi tak priblizne ???
na tom teamspeak sa mam aj zaregistrovat ??? |
nemusis sa registrovat, vyplnis tam ip a svoj nick a pripojis sa
25 Feb 2007 13:02
ved tam dam conection a potom to prve connect alebo to druhe quick connect ????
25 Feb 2007 13:09
| ved tam dam conection a potom to prve connect alebo to druhe quick connect ???? |
hrat nejdem,ale poradim, daj quick connect
25 Feb 2007 14:46
OK. Ja tu budem od 19:30. Co sa tyka tej obtiaznosti, tak urcite som za speedbar, no neviem ci aj za external views. To bude asi zalezat od toho kto sa pripoji. Len dufam ze budeme aspon dvaja na dvoch.
25 Feb 2007 16:08
start posunuty na 19:00, kvoli 2 pilotom
Oprávnenia
Môžete sťahovať a prezerať priložené súbory
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete prikladať k príspevkom súbory
|
|