Fórum »  Software »  outlook problem (plna schranka)
Piatok 30.7.2010, 15:10:29

outlook problem (plna schranka)

Odpovedať na tému
  Odpovedať s citátom
  - Karma 1 +

Nováčik
Nováčik
Default avatar Neprihlásený
Založený: 25.11.2009

Zdravim, potreboval by som poradit ohladom problemu plnej schranky v Oulooku 6.. Ako iste viete, schranka ma obmedzenie tusim 2,5 giga.. ked presiahne tuto velkost prestane prijimat nove majly.. Moj problem je taky, ze sef vo firme dostal tuto chybu, a skusil zavriet a znova spustit outlook.. Tym padom nema v Inboxe ziadne majly.. V outlookovskej zlozke niekde v MyDocuments su samozrejme subory v nejakom formate ktory som uz teraz zabudol (inbox.*, outbox.*, atd).. Chcel by som sa spytat ci sa s z tychto suborov da nejak obnovit Inbox v outlooku, tie maily su dost dolezite a potreboval by som ich nejak obnovit.. Za akukolvek pomoc vopred dakujem..
  Odpovedať s citátom
  - Karma 78 +

Moderátor
Moderátor
TommyHot avatar Neprihlásený
Založený: 31.05.2005

Ak najdes tie subory (ich umiestnenie zavisi od konkretnej verzie windowsu) vies ich importovat. Mam taky pocit, ze normalne z menu: File -> Import
Sme seriózni ako riť.
  Odpovedať s citátom
  - Karma 1 +

Nováčik
Nováčik
Default avatar Neprihlásený
Založený: 25.11.2009

ja som tie subory nasiel.. ten subor inbox.dbx ma ale velkost cez 2 giga takze vyhodi chybu ked dam import.. lebo outlook ked ma plnu schranku tak sa odstavi a prestane primat nove spravy nakomplet..

Odpovedať na tému

Oprávnenia