Fórum »  Pokec »  Podporte itzone v boji proti rakovine
Piatok 30.7.2010, 15:11:14

Podporte itzone v boji proti rakovine

Odpovedať na tému
  Odpovedať s citátom
  - Karma 36 +

Veteran
Veteran
Barlog avatar Neprihlásený
Založený: 18.04.2006

Inak podla mna je to spicova vec ( no ked vazne skumame proteiny lieku na rakovinu ... a nie nejakeho smrtiaceho vyrusu :Very Happy .... ale ja len tak)
Podla mna nápad využiť potencial internetu je užastný ... takto by sa mohlo robyť aj viac projektov ...

by ma zaujimalo ... co vlastne ten moj procesor prepocitava ... vie to niekto ??

PS:
taka skor technicka otaska ... ide sa vam prihlasiť na do itzone tymu ?? lebo mna vypita prihlasovacie meno a heslo ( zadam take ako som daval pri spusteni progu...) a nic ... mi vypise eror ...
!!!!!! BUTVIX je všude !!!!!!!!
!!!!! Kupujte WIN !!!! Veď za chyby sa platí :Very Happy
Úspešný človek je ten, ktorý dokáže postaviť pevné základy z tehál, ktoré ostatní po ňom hádžu :Smile
" Skutocne si mal rad az vtedy, ak sa vies radovat so stastia ineho, aj ked to nie je Tvoje staste ..."
Barlog-23:21 - 12.1.2007

Odpovedať s citátom
  - Karma 14 +

V.I.P.
V.I.P.
burlak avatar Neprihlásený
Založený: 27.08.2005

Barlog Napísal:
Inak podla mna je to spicova vec ( no ked vazne skumame proteiny lieku na rakovinu ... a nie nejakeho smrtiaceho vyrusu :Very Happy .... ale ja len tak)
Podla mna nápad využiť potencial internetu je užastný ... takto by sa mohlo robyť aj viac projektov ...

by ma zaujimalo ... co vlastne ten moj procesor prepocitava ... vie to niekto ??

PS:
taka skor technicka otaska ... ide sa vam prihlasiť na do itzone tymu ?? lebo mna vypita prihlasovacie meno a heslo ( zadam take ako som daval pri spusteni progu...) a nic ... mi vypise eror ...

ja ta len chcem informovat ze je kopa podobnych projektou, vacsina podobnych projektou ale sa nespecializuje na vyskum ale na boj proti spamu, raz som mal aj sporic co dosoval spamovske servery, ale taktiez sa uz vela krat stalo ze spamery vytvorili podobne projekty povedali ze to na nieco sluzi a v skutocnosti to bol zombie. co je vlastne aj odpoved na ten smrtiaci vir. resp: toto by naozaj mohol byt projekt na "nieco zle" ale je to prilis popularne na to aby sa to neprevalilo.
..:: Sorry za ten moj pravopis ale ja lepsie pisat neviem ::..
F.Bielik v r.2006 Napísal:
OK Takze eagles II neprejde nikto eagles I ako tak

Odpovedať s citátom
  - Karma 16 +

Veteran
Veteran
Misso avatar Neprihlásený
Založený: 08.03.2006

tak to si mal co povedat s tym smrtiacim virusom teraz dilema ci stiahnut alebo nestiahnut ale asi hej sak kopa ludi to ma tak ja svet nezachranim ak by to bol ten virus.
poprosim vsetkych aby pisali bez makcenou a dlznou pretoze mi to vypisuje same otazniky a musim dlho rozmislat co to tam vlastne je napisane dakujem
  Odpovedať s citátom
  - Karma 14 +

V.I.P.
V.I.P.

Misso Napísal:
tak to si mal co povedat s tym smrtiacim virusom teraz dilema ci stiahnut alebo nestiahnut ale asi hej sak kopa ludi to ma tak ja svet nezachranim ak by to bol ten virus.
poprosim vsetkych aby pisali bez makcenou a dlznou pretoze mi to vypisuje same otazniky a musim dlho rozmislat co to tam vlastne je napisane dakujem
samozrejme ze to neni vir ani nic zle lebo je to prilis popularne a pri takejto popularite by sa to odhalilo, ja som len chcel povedat aby si ludia davali pozor.

Odpovedať s citátom
  - Karma 16 +

Veteran
Veteran
Misso avatar Neprihlásený
Založený: 08.03.2006

hej ja chapem
ale inak social engeneering(asi tak sa to pise neviem) je tiez velmi popularny a stale na to dostanes spustu ludi
  Odpovedať s citátom
  - Karma 14 +

V.I.P.
V.I.P.

Misso Napísal:
hej ja chapem
ale inak social engeneering(asi tak sa to pise neviem) je tiez velmi popularny a stale na to dostanes spustu ludi

sak to co som popisoval je social enginering ale to poriesime uz po ss lebo som strasne OT

Odpovedať s citátom
  - Karma 36 +

Veteran
Veteran
Barlog avatar Neprihlásený
Založený: 18.04.2006

no taze s otazkou ic dakomu roby problemy prihlasenie ...
alebo co vlastne moj procak prepocitava fakt ... aspon male objasnenie :Smile

no nech to je co to je ... v dobe pisania clanku som mal 45 % ... a ten model
toho ( alebo casti) proteinu sa mi celkom paci:)
!!!!!! BUTVIX je všude !!!!!!!!
!!!!! Kupujte WIN !!!! Veď za chyby sa platí :Very Happy
Úspešný človek je ten, ktorý dokáže postaviť pevné základy z tehál, ktoré ostatní po ňom hádžu :Smile
" Skutocne si mal rad az vtedy, ak sa vies radovat so stastia ineho, aj ked to nie je Tvoje staste ..."
Barlog-23:21 - 12.1.2007

Oprávnenia

Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete sťahovať a prezerať priložené súbory