Fórum »  Programovanie a webdesign »  videa na html stranke
Piatok 30.7.2010, 15:25:37

videa na html stranke

Odpovedať na tému
  Odpovedať s citátom
  - Karma 0 +

Light Proffesional
Light Proffesional
Default avatar Neprihlásený
Založený: 23.11.2007

no takze chcem sa opytat ako dosiahnem aby sa mi na stranke dali prehrat videa...?myslim tym sposobom ako napr. na youtube lebo ked hodim odkaz na video tak to prehliadac vyhodnoti ako neznamy subor a tym sa ho pokusa stiahnut.....
len potrebujem vedet ako tam dam ten prehravac a ci neviete o nejakom takom ktory by som tam mohol umiestnit.
stranku mam pisanu v html uz som ju kdesi tu na fore aj spominal
Kód:
www.philip-fioldo-ic.cz
tak ak by ste mi vedeli pomoct (urcite ano) tak pls heeeeeeeeeeeelp :Crying or Very sad :Crying or Very sad :Crying or Very sad
  Odpovedať s citátom
  - Karma 27 +

Veteran
Veteran
Liero avatar Neprihlásený
Založený: 17.04.2006

neda sa to spravit v html. Taky prehravac je totiz robeny vo flashi. Mozes tam ale dat video wmv a to by uz prehliadac mal v pohode zvladnut. Skus trochu pogooglit.

Hadam by ti stacilo najst si nejaky free flashovsky prehravac na nete a pridat ho do tej tvojej stranky. Ako ho tam pridas, to lahko najdes
  Odpovedať s citátom
  - Karma 0 +

Light Proffesional
Light Proffesional

myslis ze by mohol byt tento???
Kód:
http://flowplayer.org/player/resources.html

no skusim aj to wmv.....inak dik
  Odpovedať s citátom
  - Karma 0 +

Light Proffesional
Light Proffesional

ako spravim aby ked robim html stranku a davam na pozadie obrazok aby sa mi prisposobil kazdemu monitoru na cele pozadie?lebo inak mi ho da len kaskadovite cize jeden vedla druheho a ked to pasuje na jedno rozlisenie tak na druhom pc nie...cize ako to spravit?za odpovede dakujem
  Odpovedať s citátom
  - Karma 35 +

Veteran
Veteran
lio04 avatar Neprihlásený
Založený: 29.01.2006

Na pozadi mozes nastavit opakovanie, ci uz po x-ovej alebo y-ovej osi, alebo naopak opakovanie vypnut. Roztahovat pozadie na zaklade rozlisenia sa asi neda, pretoze tvoja stranka nevie, ake rozlisenie ma uzivatel. Musel by si pouzit JavaScript na zistenie rozlisenia a podla toho importovat stylovy subor, ale to je dost zlozite, radsej nahod nejaky vzorok, ktory sa opakovat bude.

Odpovedať na tému

Oprávnenia

Môžete sťahovať a prezerať priložené súbory Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra